uitvaart livestream begrafenis formules

Gratis en snelle respons


Aantal camera's: het aantal camera's zal grotendeels de beleving van de kijker beïnvloeden. 1 camera is goed om een algemeen beeld weer te geven van het gebeuren. Meerdere camera's laten toe closeup en cutaway shots te integreren in de stream wat zorgt voor een mooiere overgang

 

Video kwaliteit: normaal zenden we altijd uit in 720P echter indien we gebruik kunnen maken van een vaste internetlijn met voldoende upload zullen we ook streamen in 1080P, hier zal de beeldkwaliteit zichtbaar beter zijn dan het streamen in 720P. Stel dat we zouden streamen in 1080P maar te weinig upload hebben dan zal de livestream vastlopen. 

 

Regie: er is sprake van regie als de regisseur kan beslissen welke camera wanneer in beeld komt + welke grafische elementen zoals:  filmpjes, presentaties, rouwprentje, foto's getoond worden tijdens de uitzending

 

Grafische elementen: hierbij geven we de mogelijkheid om bijvoorbeeld: naam van de spreker(s) te tonen, foto's, rouwprentje, ppt,...

 

Paswoord toegang: al onze livestreams vinden plaats op ons eigen met paswoord afgeschermd platform. De uitvaartplanner of familie kan u de gebruikersnaam en/of paswoord bezorgen. Dit doen we om de privacy te beschermen van alle betrokkenen.

 

Stream via 4G: In de meeste kerken of op andere uitvaartlocaties kunnen we niet inprikken op het vaste internet met voldoende upload. Indien dit het geval is, zullen wij streamen via het 4G netwerk, omdat wij verschillende signalen van verschillende providers combineren garandeert dit ons een voldoende upload capaciteit.

 

30 dagen VOD + Downloadlink: Elke uitzending blijft 30 dagen online staan om te herbekijken. Deze link is enkele uren na de uitzending beschikbaar. Ook krijgt de familie de mogelijkheid om de uitzending te downloaden vanop ons platform.

 

Prijzen: Onze prijzen zijn exclusief BTW, voor de verplaatsingskosten/tijd rekenen wij 0,80€/km vertrekkende uit 9600 Ronse.

 

 


Gratis en snelle respons


Herthog BV

Kastanjestraat 5

9600 Ronse

BTW: BE0633748015